Friday, May 6, 2011

Kenanganku di UTHM atau Kuittho...

Assalamulaikum wbt dan selamat pagi rakan2...

Pagi-pagi buta nie aku saja nak bebel skit pasal tempat pengajian aku yg bakal aku tinggalkan setelah aku mengabdikan diri selama 6thn lamanya. UTHM (Universiti Tun Hussein Onn Malaysia) atau lebih dikenali sbg KUITTHO ( Kolej Universiti Teknologi Tun Hussein Onn Malaysia) merupakan satu IPTA yang terletak disebuah pekan Parit Raja seperti yg sahabat aku war-warkan diblognya dengan berepisod kowt... Hehehehe
Sorry Mr. Muhammad Zulfdhli B. Osman kerana skali lg melibatkan ko dlm entri aku ek... :)

Dahulu masa aku diploma sikit punya kecik la UTHM nie skang da kembang pesat sehingga akan terbinanya sebuah kolam renang, masjid utama dan juga dewan besar. Apa yg aku nyatakan nie semuanya aku lom merasa lg sebab x siap lg. Yang sempat aku merasa adalah perpustakaan UTHM yg tersergam indah 5 tingkat dengan panorama tasiknya yg mengasyikkan si pengunjung bila melihat dari dalam perpustakaan. Huh rugi owh saper x menikmati perpustakaan UTHM yg agak besar tue.

Aku dengo cerita aku sempat merasa masjid besar UTHM dan dewan besar UTHM jerk kowt. dapat merasa yg tue pown jadi la sblom aku menamatkan pengajian aku kan. Al-maklom la baru dinaik taraf menjadi Universiti awamkan so pembangunan pesat diakhir waktu pengajian aku plak tue... Huh Klu aku btol nak rasa pembangunan tue aku kena sambung master kat UTHM kowt tp rasa malas la nak sambung master lg. Aku nak rehatkan pala otak aku dengan menjadi org yg berkerjaya plak lepas nie... Hehehe

Nie atikel pasal Perpustakaan UTHM:
Utusan Malaysia

Nie video-video Dewan Besar UTHM bakal terbina:

video
Nie utk 1st video

video
Nie plak 2nd video.

Sebelom korang close blog aku moh kita layan lagu komersial tempat pengajian aku UTHM... Hehehehe Baguskan Universiti aku siap ada lagu promo lagi....

Nrocinu-Kenangan di KUiTTHO (UTHM)


4 comments:

  1. oi mekdi jgn lupa..dah nak siap gak tu.kekekeke

    ReplyDelete
  2. Manggis sila senaraikan Projek kita utk mlm nie... :)
    yg penting esk ManCity vs Spurs...

    ReplyDelete
  3. oit..baru aku perasan ko eja nama aku salah..huh..

    ReplyDelete
  4. Hahahaha... Sajer jerk nak tgk ko peka ker x... :)

    ReplyDelete